fbpx

ELŐNYEINK

Kérj bátran Ingyenes árajánlatot faxon vagy e-mailben, 24 órán belül válaszolunk rá.

01

Miért jó neked ha minket választasz gyártókat?

Mert szinte ugyan annyiba kerül a készre gyártott bútor mint a lapraszerelt és még házhoz is visszük, beépítjük. Neked nem kell semmi mást csinálnod vele csak boldogan használni!
02

Ingyenes helyszíni felmérés

Személyes, telefonos, vagy internetes (email) kapcsolat felvétel után munkatársunk a helyszínen méreteket vesz az elképzelt bútor helyéről, figyelembe véve a hely adottságait.
03

Tervezés, látványtervezés

Szín, anyag- és alkatrész kínálatunkból kiválasztva elkészítjük a 3 dimenziós látványtervét, egyedi igény esetén lakberendezőnk bevonásával.
04

Árajánlat készítése

A kiválasztott anyagok árainak felhasználásával árajánlatot készítünk, melyet e-mailben, telefonon vagy faxon juttatunk el az ügyfeleinkhez.
05

Háztartási gépek beszerzése

Vállaljuk a beépítésre kerülő gépek beszerezését, szállítását és beépítését. A nálunk vásárolt bútorodhoz a gépeket ingyen beüzemeljük víz-, gáz- és villanyszerelés.
06

Szállítás, beépítés

Cégünk a beépített bútorokat a helyszínre szállítja és beépíti. Munkatársaink gondoskodnak a bútorok épségének megóvásáról amíg azok a végleges helyükre kerülnek.
07

Szavatosság

Rendeltetésszerű használat mellett az általunk készített bútorokra 60 havi szavatosságot, egyes vasalatokra pedig bútor élettartam garanciát vállalunk.
08

Nálunk bútorodhoz mindent megvehetsz egy helyen.

Ingyenes szaktanácsadással, árajánlat készítéssel, helyszíni felméréssel segítjük a bútor megalkotását a Te igényeidnek figyelembe vételével.

Konyhabútortól a lépcsőig minden bútort és kiegészítőt egy helyről!

Perfekt Bútor © 2019 Minden Jog Fenntartva