fbpx

Felhasználási feltételek

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Felhasználási feltételek

A Weboldalon csak 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak. A vásárlási feltételek elfogadásával Ön nyilatkozik arról, hogy 18. életévét betöltötte. Rendelés véglegesítésekor, a szállítási információk elfogadásával a vásárló tudomásul veszi az üzlet szabályzatát, és rendelkezéseit.

Általános feltételek

Az áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését weblapon keresztül hozzánk eljuttatta. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazoljuk. Ezzel egyidejűleg a megrendelő és a Weblap tulajdonosa  között adásvételi szerződés jön létre.

Az Internet-szolgáltatás minőségéből vagy hiányából, az e-mail szolgáltatónál technikai okok miatt elveszett levelek miatti teljesítetlen megrendelésekért nem tudunk felelősséget vállalni. Ilyen esetben telefonon javasolt tisztázni a problémát.

A vételár a termékek mellett feltüntetett forint ár . A Webáruházban nincs semmilyen rejtett költség, az árak bruttóban értendőek, tehát az ÁFA-t tartalmazzák! Az árváltozás jogát fenntartjuk! Amennyiben kiszállítást is kért, a kiszállítás vagy csomagküldés költségét külön feltüntetjük. Az internetes webáruházban lévő terméknél feltüntetett képek nem minden esetben adják vissza a termék pontos mását, ha nem elégedett egy adott termék képének minőségével, illetve  szeretne egy jobb, részletesebb képet róla kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.

Garancia

A termékekhez minden esetben mellékeljük a jogszabályokban előírt és a kereskedelemben megszokott számlát, melyek segítségével érvényesíteni lehet a garanciát. Kizárólag azokra a termékekre vonatkozik a garancia, amit rendeltetésszerűen használtak. A garanciális ügyintézés további részleteire a Ptk-ba, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben, illetve a 151/2003 (IX.22.) Korm. redeletben foglaltak irányadók.

Garanciális csere esetén kérjük, hogy a hibás vagy sérült terméket küldje illetve szállítsa vissza a számlán feltüntetett címre. A nem megfelelően csomagolt visszáru esetleges sérüléséért felelősséget nem tudunk vállalni.

Kiemelten fontos! FONTOS: Ha sérülést talál a terméken, a futárral köteles jegyzőkönyvet írni vagy íratni a sérülésről. A sérülési reklamáció csak aláírt jegyzőkönyvvel érvényesíthető. A házhozszállítási díjat a szállítmányozó cég állapította meg, mely különböző termékeknél eltérő lehet.

A vásárlástól való elállás joga

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti a Kapcsolat” menüben, e-mail-en vagy telefonon. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli. Amennyiben a csomagot nem veszi át, és erről minket nem értesített úgy a szállítási költség a fogyasztót terheli.

Online vásárlás esetén a vásárló az áru átvételétől számított nyolc (munka)napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől. Csomagküldést érintő elállás esetén a vásárló köteles a termék vásárlóhoz történő szállításával és onnan visszaküldésével kapcsolatos költségeket állni. A vételár visszafizetését csak a használatba nem vett, hiánytalanul, sérülésmentesen, sértetlen csomagolással visszaszolgáltatott termék(ek) esetén teljesítjük.

Ha a vásárló az árut visszaküldi vagy személyesen átadja az eladó telephelyén, a vásárlást igazoló számla eredeti példányát is mellékelni szükséges. Kérjük, hogy az áru visszaküldését ügyfélszolgálatunkkal előzetesen egyeztesse. A vételár visszafizetése készpénzben, vagy átutalással történik. A visszaküldött csomagot utánvétes küldeményként nem áll módunkban átvenni, mivel a pénz visszafizetése előtt meg kell győződnünk a termék(ek) sértetlenségéről.

A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik az eladót terhelő kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.

Jogvita esetén a Felek elsősorban közös megegyezésre törekszenek. Közös megegyezés hiányában a Felek a szerződésből eredő minden jogvitájuk elbírálására a Magyar Gazdasági és Iparkamara mellett működő Választott bíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

Egyéb fontos rendelkezések

Egyéb nem szabályozott kérdésekben a Ptk. rendelkezései az irányadóak. A Polgári törvénykönyv, valamint a kereskedelemre vonatkozó rendelkezések az irányadók.

1.    a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény;

2.    a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény;

3.    a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságról szóló 225/2007. (VIII. 31.) Korm. rendelet; az üzletek működésének rendjéről, valamint az egyes üzlet nélkül folytatható kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 133/2007. (VI. 13.) Korm. rendelet.

4.    a szavatossági és jótállási felelősségére, illetve az ezzel összefüggésben érvényesített szavatossági és jótállási igények intézésére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII.30) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak

Panasz esetén

Az eladó célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben a megrendelő megelégedettsége mellett teljesítse. Amennyiben a megrendelőnek ennek ellenére valamilyen panasza merül fel a vásárlási szerződéssel, vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a kapcsolat menüpont alatt lévő elérhetőségeken keresztül teheti meg.

Szállítási cím:
Házhoz szállítást Budapestre és vidékre egyaránt lehet kérni. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A megrendeléskor megadott címet utólag nem lehet módosítani!

Szállítási határidő:
Áruházunk kis raktárkészlettel rendelkezik, mégid  igyekszünk minden megrendelést 1-7 napon belül teljesíteni. Természetesen nálunk is vannak kifogyó termékek, ezért készletünk állandóan változik illetve bővül beszállítóinktól függően. Amennyiben a megrendelt terméket nem áll módunkban kiszállítani telefonon egyeztetünk önnel estleges későbbi szállításról vagy hasonló terméket ajánlunk vásárlóink számára!

Szállítási díj:
Jelenleg futárszolgálattal, vagy a Postával, utánvéttel tudunk szállítani, az érvényes futár díjszabás szerint. Csomagolási költséget nem számítunk fel.
Igény szerint az áru személyesen is átvehető központi üzletünkben szállítási díj nélkül, telefonon történő időpont egyeztetés után.

Számla kiegyenlítése:
A megrendelt termékek árát és az utánvételi díjat a vevő a kézbesítéskor a futárnak fizeti, de előreutalás  is lehetséges!

Adatvédelem

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges regisztráció során a szolgáltató a vásárló következő adatait rögzíti végfelhasználó regisztráció esetén:

1./ a vásárló felhasználói neve
2./ jelszava
3./ elektronikus levelezési címe
4./ neve
5./ címe
6./ elérhetőségi telefonszáma

A szolgáltató, illetve a szállító ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azt harmadik személynek át nem adja!

Üzemeltető:
Perfekt Csoport Kft
Cím: 8130 Enying-Alsótekeres Cseresznye u 12.
Tel: +36-30-9787002

+36-22-372-438

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Adó szám: 26210003-2-07

Perfekt Bútor © 2019 Minden Jog Fenntartva