fbpx

Country stílusú konyhabútor festett fehér fronttal

A stílus jegyek alapján a fehér és a natúr színek dominálnak ebben a country stílusú konyhában

Szárszói nyaralóba készült ez a country konyhabútor. Kedves megrendelőink kifinomult ízlését tükrözi, hogy a kis ház a pihenést, kikapcsolódást szolgálja, mely a nyugalmat árasztja magából. Nem a raktározás, a teljes beépítés volt a szempont.

A stílus jegyek alapján a fehér és a natúr színek dominálnak a konyhában, vidékies hangulatot árasztva. Az egyszerű marású fehér festett ajtók gyönyörű egységet alkotnak a régies hatású tölgy színnel. A hűtő különlegesen kirívó a színével, de formájával mégis passzol a konyhába.

A már meglévő hűtőtől indulva a sarokba polcos elem nyúlik be. Mellette fiókos elem, ami teljes kihúzású csillapítós fiókrendszerrel van szerelve. A mosogató alatt a szemetes szintén ilyen fiókba lett beépítve, ami által könnyen kezelhető. Fölötte a vakfiókra is fogantyú került, hogy az egység meglegyen.

A mosogató mellett egy teljes kihúzású, szintén csillapítós csukódású kamrarács kapott helyet, ami a főzőlap közelsége miatt kézre áll a főzéshez szükséges fűszerekkel, olajokkal, ecetekkel telerakva. Ilyen került a kombi sütő bal oldalára is.

A bal sarokban lévő sarokelem egy kiforduló kosarat rejt.

A kombi főzőegység mosogatógéppel együtt szerelt, ami a nyaraló igényeit, kényelmét teljes mértékben kielégíti.

A fa félsziget igazodik a nappali bútoraihoz és konyha funkciójához is. Mindkét oldalról pakolható polcaival teljesen kihasználható.

A lábazat fronttal színazonos takarással, 15 cm-es állítható lábakkal lett építve.

A legfelső ajtók mögé push-open nyitással a kombi kazánt építettük be. Alatta, középen a páraelszívó lett síkba beszerelve.

Két oldalra üveges szekrények kerültek, aminek egyformán osztott keretes ajtóiba áttetsző üveg lett, mögötte üveg polcokkal, polcvilágítással.

A felső elem aljában bemarható profilban led csík adja fényt.


Az ajtófront:
M415 Tower Modern-A marású, selyemfényű fehér festett MDF
Váz: Falco D129 Ps10 fehér

Munkalap: Pfleiderer R20027 rt/ru 4100*600*38,8mm munkalap R3

Fali burkolat: -

Lábazat takaró: a fronttal azonos selyemfényű fehér festett

 

Mosogató: Elleci Easy 300 G51

Páraelszívó: CATA - PÁRAELSZÍVÓ GT-PLUS 45 WH/L Fehér

Fogantyú: Marella Design fogantyú Viaggio 96 Washed Stone szín

Loading...
Perfekt Bútor © 2019 Minden Jog Fenntartva